https://www.order-direct.nl/referenties/automatisering-ict
Zoeken
Winkelmandje

Automatisering/ICT

Harddata Systems B.V.

Harddata Systems B.V. levert sinds 1995 hard- en software aan bedrijven en particulieren. Naast sterk concurrerende prijzen en degelijke service kunnen zij een groot deel van het assortiment uit voorraad leveren. In principe leveren zij alles, ook artikelen die niet tot het standaard assortiment behoren. Daarnaast behoren garantieverlening, privé en zakelijk leasen en verzekeren van uw systeem tot de vele mogelijkheden.

http://www.harddata.nl

Harddata Systems

Hessing Telecommunicatie

Hessing Telecommunicatie BV is opgericht in 1958 en heeft een reputatie verworven als betrouwbare leverancier van topkwaliteit telecommunicatie producten.

Hessing Telecommunicatie BV levert een diversiteit aan producten, systemen en diensten; van afstandsbesturingssystemen voor kranen tot de levering en installatie van complete communicatiesystemen op vliegvelden op turn-key basis.

 

http://www.hessing.com

Hessing Telecommunicatie BV

Itelligate

Itelligate is een jong, dynamisch nieuw IT bedrijf. Zij verzorgen alles wat te maken heeft met IT, hardware en software, in de sterke overtuiging dat deze twee componenten met elkaar geïntegreerd moeten zijn.

 

http://www.itelligate.nl

Itelligate

Stroke! Horeca Automatisering BV

Stroke! Horeca Automatisering BV is importeur en dealer van unTill Horeca Software. Stroke! levert geavanceerde (touch) afrekensystemen en draadloze bestelsystemen. De klantenkring is breed, van snackbar tot Michelin sterren restaurant alsmede van der Valk restaurants.

Stroke! Horeca Automatisering onderscheidt zich door een flexibel stabiel systeem en implementatie door horeca praktijkspecialisten.

http://www.kassasysteemhoreca.nl  

http://www.stroke-horeca.nl

Stroke Horeca Automatisering

Technofarm

Technofarm is een computerbedrijf dat gespecialiseerd is in het samenstellen van computersystemen die geheel voldoen aan de wensen van de klant. Het bedrijf heeft drie lokaties. De vestigingen in Leimuiden en Bodegraven zijn gericht op de bediening van de particuliere markt. De vestiging in Ter Aar is speciaal voor de zakelijke klanten.

 

 

http://www.technofarm.nl

Technofarm

Naar Assemblage en Productie

Naar Handelsbedrijven