Zoeken
Pagina's
 
Onze oplossing voor groothandel en onderhoudsbedrijven.
De standaard oplossing die voelt als maatwerk.
Landingspagina´s

Stroomlijn uw e-commerce activiteiten met Order-Direct API.

Met onze API-functies kunt u eenvoudig gegevens uitwisselen en bijwerken, zoals artikelvoorraden, offertes, orders en verzendinformatie. Toegang kan worden aangepast voor elke gebruiker, waardoor het gemakkelijk is om verbinding te maken met uw externe systeem. Zeg vaarwel tegen handmatige gegevensinvoer en hallo tegen verhoogde efficiëntie met Order-Direct API.

Naadloze integratie van uw externe systeem met Order-Direct API.

Met toegang tot onze API-functies kunt u eenvoudig gegevens uitwisselen en bijwerken, zoals artikelvoorraden, offertes, verzendopdrachten en meer. Bovendien kunt u de toegang per gebruiker instellen om de veiligheid te garanderen en een verbinding met uw externe systeem te maken die voor u werkt.

Houd uw gegevens veilig met beveiligde verbindingen.

De gegevens van uw bedrijf zijn waardevol en verdienen het hoogste beveiligingsniveau. Met Order-Direct API kunt u veilig gegevens uitwisselen en bijwerken via HTTPS met unieke sessiesleutels. Houd uw gegevens veilig en maak met een gerust hart uw eigen verbindingen met uw externe systeem.

Beheer moeiteloos uw e-commerce gegevens.

Stroomlijn uw e-commerce activiteiten met de naadloze API-verbinding van Order-Direct API. Wissel en update eenvoudig gegevens zoals artikelen, voorraden, relaties, offertes, orders, verzendopdrachten en facturen met slechts een paar klikken. Bovendien kunt u de toegangsrechten voor elke gebruiker aanpassen om een veilig gegevensbeheer te garanderen. Haal het maximale uit uw externe systeem door het vandaag nog te verbinden met de Order-Direct API!

Integreer met gemak met behulp van onze flexibele API.

Laat technische belemmeringen u niet tegenhouden. Met Order-Direct API kunt u een naadloze verbinding tot stand brengen tussen uw externe systeem en het onze. Onze flexibele API maakt eenvoudige integratie met open source oplossingen mogelijk, zodat u moeiteloos gegevens kunt uitwisselen en bijwerken. Bovendien kan de toegang per gebruiker worden ingesteld voor extra veiligheid. Begin vandaag nog met het optimaliseren van uw workflow.

Til uw bedrijf naar een hoger niveau met de krachtige functies en naadloze integratiemogelijkheden van Order-Direct API.

Meer weten?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op! 

Voer je gegevens in of bel direct naar
(036) 547 50 90