Zoeken
Pagina's
 
Onze oplossing voor groothandel en onderhoudsbedrijven.
De standaard oplossing die voelt als maatwerk.
Landingspagina´s

Stroomlijn uw handelsactiviteiten met Order-Direct Business Software.

Zeg vaarwel tegen handmatige processen en hallo tegen efficiënte handelsactiviteiten met Order-Direct bedrijfssoftware. Met volledig geïntegreerde inkoop, verkoop, magazijnbeheer, levering van onderdelen, orderverzamelen en meer, beschikt u over alle tools die u nodig hebt voor een naadloze handel. Bovendien maken onze opties voor meerdere filialen en samengestelde artikelen het eenvoudig om uw activiteiten te lokaliseren.

Stroomlijn uw voorraadbeheer.

Houd uw voorraad op meerdere locaties gemakkelijk bij. Met het magazijnbeheer van Order-Direct kunt u uw orderpicking en locatietellingen stroomlijnen, zodat u uw voorraadniveaus gemakkelijker kunt beheren. Zeg maar dag tegen zoekgeraakte artikelen en tijdverlies met ons uitgebreide voorraadbeheersysteem.

Efficiënt uw hele handel beheren.

Order-Direct business software voor handelsbedrijven is de alles-in-één oplossing die u nodig heeft om elk aspect van uw bedrijf efficiënt te beheren. Van inkoop en verkoop tot magazijnbeheer en orderverzamelen, wij hebben het voor u geregeld. Met functies als besteladvies, nabestellingen, deelleveringen en serienummerregistratie heeft u volledige controle over uw voorraad en activiteiten. Zeg vaarwel tegen handmatige processen en hallo tegen gestroomlijnde efficiëntie met Order-Direct.


Stroomlijn uw handelsactiviteiten met gemak.

Zeg maar dag tegen het gedoe van het handmatig beheren van meerdere bijlagen. Met de geïntegreerde software van Order-Direct is het koppelen van afbeeldingen, PDF-bestanden en technische tekeningen een fluitje van een cent. Vereenvoudig uw handelsactiviteiten met functies zoals volledig geïntegreerde inkoop, verkoop, magazijnbeheer, levering van onderdelen, orderpicking, registratie van serienummers of batchnummers, retourzendingen, garantieafhandeling, locatievoorraden en opties naar meerdere filialen en meer

.

Meer weten?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op! 

Voer je gegevens in of bel direct naar
(036) 547 50 90