Zoeken
Pagina's
 
Onze oplossing voor groothandel en onderhoudsbedrijven.
De standaard oplossing die voelt als maatwerk.

Urenregistratie

Urenregistratie Met deze module boeken medewerkers hun bestede uren op activiteiten. Zo krijgt u een volledig overzicht van de urenbesteding van iedereen binnen uw bedrijf.

Activiteiten

U kunt alle activiteiten zelf opgeven en instellen welke medewerker op welke activiteiten mag boeken.

Aan iedere activiteit kent u een unieke code toe, in een zelf te bepalen formaat.

Hier kunt u alle activiteiten zelf opgeven en instellen.

Uren boeken

In het onderdeel Urenregistratie kan iedere medewerker zijn of haar boekingen invoeren. Een boeking heeft betrekking op een activiteit en kan daarnaast verwijzen naar een relatie, inkoop- of verkoopbon, reparatiebon, machine, notitie of taak, of één van de wagens in uw wagenpark.

U kunt een boeking desgewenst laten doorberekenen op de gekoppelde verzendbon of reparatiebon.

Sommige medewerkers mogen de boekingen van een medewerker voor een week autoriseren. De boekingen van de medewerker voor die week zijn dan definitief en kunnen niet meer worden aangepast.

In dit onderdeel kan iedere medewerker zijn of haar boekingen invoeren.

Losse boekingen invoeren met een scanner

In het venster Boeking in urenregistratie kan steeds een nieuwe boeking worden aangemaakt en/of een vorige boeking worden voltooid. Zo kunnen medewerkers boekingen invoeren op het moment dat zij een activiteit afronden en/of met een nieuwe activiteit beginnen. Hierbij kan gebruik worden gemaakt van een barcodescanner die met het toetsenbord is verbonden.

Hier kunt u losse boekingen invoeren met een scanner.

Urenoverzichten

U kunt uiteenlopende overzichten opvragen van de geboekte uren in een bepaalde periode, van één of meerdere medewerkers, van een bepaalde activiteit, of van een bepaalde wagen, en van één of alle relaties.

Bekijk hier het urenoverzicht.