Zoeken
 
Onze oplossing voor groothandel en onderhoudsbedrijven.
De standaard oplossing die voelt als maatwerk.

Diverse voorzieningen

Relatiebeheer

Order-Direct beschikt over een groot aantal voorzieningen die standaard in het pakket zijn ingebouwd. Hieronder worden er enkele besproken.

Exporteren naar Excel

Alle overzichten die binnen het programma kunnen worden opgevraagd, zoals omzetoverzichten, openstaande fakturen en backorders, kunnen met één druk op de knop worden geëxporteerd naar een Excel werkmap. In Excel kunt u de gegevens dan verder bewerken en analyseren.

Verzenden per e-mail

Alle bonsoorten beschikken over de optie om een bon te verzenden als een e-mail bericht, direct mbv. SMTP, via Outlook (Express) of met gebruikmaking van uw Gmail-account. Voor de adressering wordt gebruik gemaakt van de e-mailadressen die zijn vastgelegd bij relaties en contactpersonen.

U kunt een bon ook verzenden als bijlage bij een e-mail, in pdf- of HTML-formaat.

Exporteren naar de agenda van Outlook

De gegevens van bonnen kunnen rechtstreeks in de agenda van Outlook worden geplaatst.

Daarnaast is het mogelijk om gegevens van klanten en leveranciers naar Outlook te exporteren. Voor deze laatste voorziening is de aanvullende module 'externe bestanden' benodigd.

Etiketten

Order-Direct ondersteunt uiteenlopende etiketsoorten, waaronder artikel-, adres-, reparatie- en verzendetiketten.

Voor iedere etiketsoort kan een onbeperkt aantal formaten en layouts worden opgegeven. Etiketten kunnen worden afgedrukt op losse etiketten door een speciale etikettenprinter, of op stickervellen op een laserprinter.

Etiketlayouts kunnen volledig naar wens worden samengesteld, met vaste teksten, barcodes en afbeeldingen.

Etiketten

Beveiliging en afscherming

Programma-onderdelen en -functies worden beveiligd en afgeschermd met wachtwoorden en de mogelijkheid om ieder onderdeel van het hoofdmenu in en uit te schakelen per gebruiker.

Beveiliging en afscherming