Zoeken
 
Contactgegevens van Order-Direct.
Order-Direct ontwikkelt al sinds 2001 bedrijfssoftware.

Handelsbedrijven uitgelicht

Voor handelsbedrijven biedt Order-Direct heel veel functionaliteit die u helpt efficiënt te werken en de bedrijfsvoering volledig onder controle te houden.

Zo voorziet de software in onder andere voorraadbeheer, besteladviezen, minimale en maximale voorraden, ontsluiting naar het internet met één of meerdere webshops, een klantenportaal en een webapplicatie.

RP Medical

Klant sinds 2010

RP Medical is een jong en dynamisch bedrijf dat sinds 2008 medische instrumenten, disposables, implantaten en apperatuur levert aan ziekenhuizen en privéklinieken in binnen- en buitenland.

De uitdagingen
RP Medical was op zoek naar een compleet systeem waarbij voorraadcontrole en zaken zoals minimale en maximale voorraden een belangrijke rol spelen. Verder was batch- en serienummerregistratie essentieel. De ondersteuning van vreemde talen was een belangrijke pre.

De voordelen van het werken met Order-Direct
Peter Davelaar, eigenaar van RP Medical: "Met Order-Direct hebben wij koppelingen tussen onder andere relaties, orders en openstaande posten. Hierdoor hebben wij altijd een compleet overzicht, zowel logistiek als financiëel. Verder kunnen we met Order-Direct snel en efficiënt werken. Alle documenten kunnen net zo eenvoudig worden geprint, als in PDF formaat per mail verzonden worden. Wij faktureren zelfs per e-mail."
 

RP Medical
Nijverheidsweg Noord 123-127
3812 PL AMERSFOORT
http://www.rpmedical.nl

RP Medical

Delta International

Klant sinds 2012

Delta International importeert sinds 2000 perslucht- en handgreedschap uit het verre oosten. Deze producten worden onder eigen label via wederverkopers in de BeNeLux verkocht. De organisatie richt zich met name op industrie en automotive en verkoopt daarnaast aan grotere organisaties.

De uitdagingen
Perry Cremers, directeur van Delta International: "Binnen onze bestaande SAP omgeving leek heel veel mogelijk, maar in de praktijk bleek dit vaak erg lastig of kostbaar. Verder hadden wij niet het vertrouwen dat bij onze SAP reseller voldoende kennis aanwezig was."

De voordelen van het werken met Order-Direct
Mede-directeur Sander Stegeman: "Onze procedures zijn nu duidelijker geworden, waardoor er veel efficiënter gewerkt kan worden. We zijn nu in staat om meer te doen in minder tijd. Door de uitgebreide importmogelijkheden zijn we nu ook in staat om een website te koppelen. Alle specificaties zijn aanwezig en kunnen online gebruikt worden waardoor het voor onze klanten nog duidelijker wordt."

Delta International BV
Rondven 69
6026 PX MAARHEEZE
http://www.deltainternational.nl
Delta

VM Service

Klant sinds 2006

VM Service is een totaalleverancier voor reinigingsmiddelen en -materialen. Het bedrijf levert onder meer aan schoonmaakbedrijven maar ook aan de horecasector en zorginstellingen

De uitdagingen
VM Service maakte gebruik van een ERP systeem dat niet intuïtief werkte en onvoldoende aansloot op de praktijk. Verder verliep de samenwerking met de leverancier van het pakket stroef. Door de groei van VM Service was er behoefte aan een nieuw pakket dat beter aansloot op de behoefte van de onderneming.

De voordelen van het werken met Order-Direct
Cees Jan Bras, eigenaar van VM Service: "Alle overzichten zijn duidelijk en eenvoudig op te vragen. Het Order-Direct pakket lijkt op ons lijf geschreven en groeit mee met onze behoefte."

VM Service
Zernikelaan 10
9351 VA LEEK
http://www.vmservice.nl
VM Service

  Naar Onderhoudsbedrijven uitgelicht