Zoeken
Pagina's
 
Onze oplossing voor groothandel en onderhoudsbedrijven.
De standaard oplossing die voelt als maatwerk.

Documentbeheer

Introduceer efficiëntie en organisatie in uw bedrijfsprocessen met onze Module Documentbeheer voor Order-Direct. Deze module helpt u bij het vastleggen en beheren van eigenschappen en verwijzingen naar tal van bedrijfsdocumenten. Maak een einde aan de chaos en breng structuur in uw documentenstroom met deze krachtige oplossing.

Aanpasbare instellingen

Pas de algemene instellingen voor de Documentbeheer-module aan in Instellingen documentbeheer. Zo kunt u de module configureren om perfect aan te sluiten bij uw bedrijfsbehoeften en werkprocessen.

Gebruiksvriendelijk documentbeheerBekijk hier de documentgroepen.

Voeg eenvoudig nieuwe documenten toe met de functie 'Document toevoegen'. U kunt zelfs een scanner gebruiken om papieren documenten snel om te zetten naar digitale bestanden en deze direct op te slaan in het documentbeheersysteem.

Automatisch toevoegen van bestanden

Bespaar tijd en verminder handmatige handelingen door bij bepaalde printeractiviteiten aan te geven dat het afgedrukte bestand (pdf of html) automatisch moet worden toegevoegd aan het documentbeheer. Hierdoor wordt uw documentatie altijd up-to-date gehouden zonder extra inspanningen.

Kies voor Module Documentbeheer en breng structuur in uw bedrijfsprocessenVoeg hier een document toe.

De Module Documentbeheer biedt een gebruiksvriendelijke en efficiënte oplossing voor het beheren van uw bedrijfsdocumenten. Profiteer van de voordelen die deze module biedt en optimaliseer uw documentmanagement. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe de Module Documentbeheer uw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen!

Zoek hier naar een document.

Met deze module worden de eigenschappen van en verwijzingen naar allerhande bedrijfsdocumenten vastgelegd.