Zoeken
Pagina's
 
Onze oplossing voor groothandel en onderhoudsbedrijven.
De standaard oplossing die voelt als maatwerk.
Landingspagina´s

Het inkoopbeheer

Met inkoopbeheer van Order-Direct.nl kunt u uw inkoopbeheer gemakkelijk ordenen en automatiseren. Hierdoor houdt u meer tijd over om te doen waar u voor heeft gekozen: ondernemen. Het inkoopbeheer biedt u echter meer dan enkel het beheren van uw inkopen.

De overige mogelijkheden

U kunt bijvoorbeeld de voorraden voor ieder product afzonderlijk beheren en instellen wanneer er een melding moet komen om te bestellen. Ook kunt u met inkoopbeheer van Order-Direct.nl de voorraadhistorie van een artikel bekijken. U kunt dus kijken of een artikel goed verkoopt, en wanneer er eventuele verkoopstijgingen of -dalingen zijn. Dit heeft natuurlijk gevolgen voor de aangehouden voorraad.

Maar dit is nog niet alles: met ons inkoopbeheer kunt u ook inventarisaties maken. U kunt dus in één oogopslag zien welke artikelen er nog in welke aantallen aanwezig moeten zijn. Al met al is ons inkoopbeheer dus een prima totaaloplossing voor uw bedrijf.

Stel uw vraag

Meer informatie?
Wilt u meer informatie wat betreft uw inkoopbeheer? Neemt u dan gerust online contact op, of bel naar: (036) 547 50 90. Wij horen graag van u.
Contact