Zoeken
Pagina's
 
Onze oplossing voor groothandel en onderhoudsbedrijven.
De standaard oplossing die voelt als maatwerk.

Onze bedrijfssoftware

Order-Direct is bijzonder flexibel opgebouwd. De software kan eenvoudig naar de wensen van uw bedrijf of medewerkers worden ingericht, zonder dat daar specifieke kennis voor nodig is. Order-Direct werkt snel en intuïtief, waardoor medewerkers snel productief zijn en prettig kunnen werken.

Dankzij de flexibele opbouw en uitgebreide configuratiemogelijkheden kan Order-Direct in veel branches zonder complexe (en dus kostbare) implementaties worden ingezet. Order-Direct doet precies wat het moet doen, zonder dure extra's en maatwerk.

Cloud toegang of lokale database

Het is ook mogelijk om de Order-Direct database in de cloud te gebruiken.
Deze oplossing zorgt voor een eenvoudige toegang tot uw gegevens, betere beveiliging en meer efficiëntie.
Installeer de Windows client op een werkstation maak verbinding met de online database om overal te kunnen werken.

Onze cloudgebaseerde oplossing zorgt voor een automatische backup van uw gegevens, waardoor u zich geen zorgen meer hoeft te maken over gegevensverlies.
Bovendien zorgt de verbeterde beveiliging ervoor dat uw gegevens altijd veilig zijn.

Voor bestaande gebruikers kunnen wij de huidige lokale omgeving overzetten naar een online omgeving.

Sturing en optimalisatie

Ambitieuze ondernemers en ondernemingen kunnen de Order-Direct software inzetten om hun bedrijf te sturen en optimaliseren. De software biedt een unieke combinatie tussen enerzijds flexibiliteit en slagkracht en anderzijds controle en inzicht.

Standaard maar toch flexibel

Het grote voordeel van maatwerk software is dat deze perfect aansluit bij uw bedrijfsvoering. Het voordeel van standaard software is dat deze zowel in aanschaf als qua beheer meestal veel goedkoper is dan maatwerk.

Met Order-Direct hoeft u niet langer tussen deze mogelijkheden te kiezen. Order-Direct is standaard software met het gevoel van een maatwerk oplossing.

Vrijwel alle functies van de software kunnen zodanig worden ingesteld dat ze optimaal bij uw bedrijfsvoering aansluiten. Zelfs de benamingen kunnen worden aangepast aan de termen zoals die in uw organisatie worden gebruikt, wat de herkenbaarheid verder vergroot.

Productiviteit van uw medewerkers

Het pakket is gericht op snel te kunnen werken met slimme functies zoals doorklikken naar andere onderdelen, 'drag & drop' functionaliteit en een geavanceerde zoekfunctie die suggesties geeft tijdens het invoeren van de zoekopdracht.

Voor individuele medewerkers kunnen niet gebruikmaakte functies gemakkelijk worden verborgen, waardoor de software altijd overzichtelijk en eenvoudig te bedienen blijft.

Breed inzetbaar

Order-Direct draait niet alleen op standaard Windows PC's maar ook via een koppeling met webshop, klantenportaal of webapplicatie. Tevens is de software beschikbaar als cloud applicatie. Order-Direct heeft koppelingen met verschillende financiële pakketten, waaronder Snelstart, AccountView, AFAS en Twinfield.

Gebruiksgemak

De doordachte opbouw en lay-out van de schermen zorgt ervoor dat u al na enkele uren training met Order-Direct aan de slag kunt. Alle onderdelen werken zoveel mogelijk op dezelfde manier. Hierdoor vinden ook nieuwe gebruikers snel hun weg in de software.

Uitgebreide functies

De software biedt uitgebreide functies voor het aanmaken, onderhouden en inzien van offertes, orderafhandeling, inkoop, facturering, RMA's, serienummers, service en onderhoud, relatiebeheer, debiteuren bewaking, voorraadbeheer, urenregistratie en assemblages.

Hieronder vindt u in vogelvlucht een beschrijving van de belangrijkste functies van de standaarduitvoering van Order-Direct. Klik op de link achter iedere beschrijving om meer over de functie te lezen. U kunt ook een onderwerp aan de linkerzijde van deze pagina selecteren.

Bij de meeste functies wordt een verkleinde afdruk van een voorbeeldscherm getoond. Klik op de afdruk om het scherm te zien in ware grootte.