Zoeken
 
Onze oplossing voor groothandel en onderhoudsbedrijven.
De standaard oplossing die voelt als maatwerk.

Een werkbon maken

Een werkbon maken is voor een aantal bedrijven van essentieel belang. Wanneer uw personeel niet weet wat er gedaan moet worden lopen de kosten namelijk onnodig snel op. Een goede werkbon maken is echter niet eenvoudig. Order-Direct.nl heeft hiervoor uitgekiende software ontwikkeld die het werkbon maken voor u grotendeels uit handen neemt.

De software

Onze software is de ware nummer één op het op het gebied van effectiviteit. Binnen de module 'werkbon maken' kunt u eenvoudig de verschillende soorten werkzaamheden vastleggen die een monteur moet verrichten. Tevens kunt u machinerecepten aanmaken die de handelingen van een monteur kunnen verlichten. Op deze manier weet een medewerker precies welke handelingen gedaan moeten worden en welke gereedschappen en materialen daarbij nodig zijn.

Stel uw vraag

Meer informatie?

Bent u enthousiast geworden over de mogelijkheden van onze software wat betreft een werkbon maken? Neem dan online contact op, of bel naar: (036) 547 50 90. U kunt hierboven ook een vraag stellen middels het contactformulier. Wij zullen er alles aan doen om u zo snel mogelijk van dienst te zijn.

Contact