Zoeken
Pagina's
 
Contactgegevens van Order-Direct.
Order-Direct ontwikkelt al sinds 2001 bedrijfssoftware.

Handelsbedrijven

Referenties gemarkeerd met Webshop beschikken over een koppeling tussen Order-Direct en hun Webshop.

Avanci

Avanci International bedenkt, ontwikkelt, produceert en distribueert reeds vanaf 1992 premiums, reclameartikelen, relatiegeschenken, themapakketten, bedrijfskleding en promotionele kleding. Tevens houdt Avanci in haar multifunctionele nieuwe magazijn voorraad voor diverse bedrijven.

http://www.avanci.nl

Avanci

Bemo Modelbouw Speciaalzaak

BemoModels.com is leverancier van onderdelen en modellen op schaal en maakt al geruime tijd naar tevredenheid gebruik van Order-Direct in combinatie met een Webshop van Syveon Solutions. Meer dan 4000 onderdelen en schaalmodellen staan inmiddels online en worden wereldwijd besteld en geleverd. Het voorraadbeheer, orderpicken en fakturatie worden met behulp van Order-Direct efficiënt ingevuld; één centrale plek waar (artikel)informatie en -beheer bij elkaar komen. Zelfs het vullen van de Webshop gebeurt vanuit Order-Direct.

 Koppeling met Webshop http://www.bemomodels.com

Bemomodels.com

Block Utrecht b.v.

Block Utrecht b.v. is al meer dan 40 jaar een “begrip” in Utrecht en in Nederland. Bij hen vindt u een grote collectie nieuwe magazijnstellingen, zoals legbordstellingen (RVS) en palletstellingen. Zij hebben een ruime keus in gebruikte stellingen, vakkenkasten, brandkasten, nieuwe en gebruikte magazijnbakken, nieuwe pallettrucks, magazijnwagens en nog vele andere artikelen op het gebied van magazijninrichting.

http://www.blockutrecht.nl

Block Utrecht b.v.

Frank Coolen Machines

Frank Coolen Machines is een groothandel in machines en gereed-schappen die o.m. gereedschap, hout- en metaalbewerkingsmachines, machineonderdelen, persluchtgereedschap, ladders, steigers, bedrijfs- en veiligheidskleding en veiligheidsartikelen levert. Het productaanbod richt zich op de professional in de landbouw, industrie en de professionele doe-het-zelver. Met meer dan 40.000 artikelen op voorraad zijn zij hun klanten snel en vakkundig tot dienst. De eigen serviceafdeling voert reparaties en technische keuringen uit in eigen beheer.

Koppeling met Webshop http://www.frankcoolen.nl

Frank Coolen Machines

Fireplace

Bij Fireplace vindt u alle expertise om de juiste sfeerverwarming uit te kiezen. De medewerkers van Fireplace staan u graag bij met persoonlijk advies. In de nieuwe showroom staat een uitgebreid assortiment zodat u zelf kunt ervaren wat het beste bij u past. U kunt bij Fireplace ook terecht voor reparaties en onderhoud aan de huidige verwarming en rookkanalen.

http://www.fireplace-haarden.nl

Fireplace

EGK Elektro Groothandel Kerkhoff

EGK is een onafhankelijke Elektro Technische Groothandel voor levering van elektroinstallatiemateriaal aan bedrijven sinds 2001. Het klantenbestand bestaat uit installateurs, instellingen, industrie, winkeliers en vele andere soorten bedrijven. Het leveringsprogramma omvat meer dan 250.000 artikelen. EGK is actief in de regio Venray en omstreken.

Koppeling met Webshop http://www.egkonline.nl

EGK Elektro Groothandel Kerkhoff

Handelsonderneming de Joode

Handelsonderneming de Joode is een groothandel in machines en gereedschappen, gevestigd te Giessen.

http://www.de-joode.nl

MultiGift Relatiegeschenken BV

MultiGift.nl is al vele jaren een betrouwbare partner in promotionele artikelen en relatiegeschenken. Het assortiment omvat alle gangbare artikelen, van pen tot muismat en van paraplu tot (sport)tas, maar gaat verder. Door een uitgebreid netwerk van leveranciers en producenten, kunnen zij vrijwel ieder promotie-artikel of relatiegeschenk leveren.

http://www.multigift.nl

http://www.relatiegeschenken.eu

Multigift Relatiegeschenken BV

Painting the past

Painting the past produceert verschillende soorten verf in authentieke kleuren, New Neutrals en frisse kinderkleuren. De Eggshell & Matt Finish verf is bijzonder geschikt is voor hout, mdf, muren en radiatoren. Daarnaast maken zij behang. Zij leveren deze producten aan dealers in Nederland, België, Spanje en Duitsland.

http://www.paintingthepast.nl

Painting the past

Rooymans Neckwear BV

Sinds 1970 is Rooymans Neckwear dé specialist op het gebied van customized stropdassen, damesshawls, pashmina shawls, strikjes, bretels, manchetknopen en gilets.
De voordelen voor u op een rij:
* eigen ontwerpstudio
* makers van huis uit
* internationale ervaring en vakmanschap
* groot assortiment stropdassen en shawls uit voorraad leverbaar

http://www.rooymansneckwear.nl

VM Service

VM Service is een groothandel in reinigingsartikelen, gevestigd in Leek (Groningen), met een breed assortiment, snelle levering met eigen bezorgdienst, grote showroom en magazijn, specialistische kennis en deskundig advies, en een eigen technische dienst.

Koppeling met Webshop http://www.vmservice.nl

VM Service

Naar Automatisering/ICT Naar Installatiebedrijven