Zoeken
Pagina's
 
Onze oplossing voor groothandel en onderhoudsbedrijven.
De standaard oplossing die voelt als maatwerk.

Levering en installatie

Levering en installatie

Order-Direct installeert en ondersteunt het softwarepakket door het gehele land.

Nadat u heeft besloten Order-Direct aan te schaffen wordt een afspraak gemaakt voor de installatie en inrichting van het pakket door één of meerdere medewerkers van Order-Direct.

Aansluitend aan de installatie volgt de eerste gebruikerstraining. Na afloop van deze training bent u in staat om met het pakket te werken en alle basishandelingen uit te voeren.

Licentienummer

Bij de aanschaf van Order-Direct krijgt u een licentienummer. Aan de hand van dit licentienummer bepaalt de software over welke modules u beschikt en hoeveel gebruikers er gelijktijdig actief mogen zijn in het pakket.

Bij aanschaf van extra gebruikers, modules of bestandensets ontvangt u een nieuw licentienummer.

Ook bij de overgang naar een volgende versie of release is doorgaans een nieuw licentienummer benodigd; deze wordt u op aanvraag toegezonden.

Vervolgafspraak

Enkele weken na de installatie wordt doorgaans een vervolgafspraak gemaakt, naar behoefte en op initiatief van de gebruiker. U heeft dan de gelegenheid gehad om het pakket beter te leren kennen en alle niet dringende vragen te verzamelen. Deze vragen worden gedurende één dagdeel besproken en beantwoord. Indien gewenst wordt er aanvullende uitleg en training gegeven.

Voor de vervolgafspraak worden geen extra kosten berekend; deze maakt deel uit van de aanschafprijs.

Onderhoudscontract

Door het afsluiten van een onderhoudscontract bent u verzekerd van alle nieuwe versies en tussentijdse updates van de Order-Direct software. Iedere vier à zes maanden komt een nieuwe versie beschikbaar met nieuwe functies en mogelijkheden. Hiervan wordt u steeds per e-mail op de hoogte gesteld.

Daarnaast hebt u als gebruiker met een onderhoudscontract voorrang bij het in behandeling nemen van een voorstel voor een wijziging of uitbreiding van de software.

Tenslotte hebt u kosteloze toegang tot de telefonische helpdesk van Order-Direct voor het stellen van vragen en het melden van problemen in de software. Wij streven ernaar software gerelateerde problemen zo snel mogelijk op te lossen. Hierbij maakt het niet uit of u een onderhoudscontract hebt afgesloten.

De kosten van het onderhoudscontract bedragen 15% van de configuratiewaarde; dit is de totale aanschafwaarde van de uitvoering van het pakket (solo- of standaardversie) met de aanvullende modules en even­tuele extra bestandensets. Dit bedrag wordt jaarlijks in rekening gebracht, met inbegrip van het eerste jaar.

De eerste periode van het onderhoudscontract gaat in op de dag van installatie.


Systeemeisen Andere software