Zoeken
Pagina's
 
Onze oplossing voor groothandel en onderhoudsbedrijven.
De standaard oplossing die voelt als maatwerk.
Landingspagina´s

Ons besteladvies

Het besteladvies van Order-Direct.nl heeft een heel eenvoudige opmaak. Dankzij deze overzichtelijke opmaak kunt u in één oogopslag zien of er bestellingen geplaatst dienen te worden. Door de diverse instellingen die bij het besteladvies aangepast kunnen worden, kunt u het systeem bovendien volledig naar uw wensen invullen.

De mogelijkheden

Het besteladvies van Order-Direct.nl heeft veel en uitgebreide mogelijkheden. Zo kunt u een minimum en een maximum voorraad instellen. Aan de hand van deze aantallen berekent het systeem wanneer er besteld moet worden. Ook kunt u een voorkeursleverancier instellen. Het besteladviessysteem is zelfs in staat een overzicht van de producten die bij een bepaalde leverancier besteld moeten worden in een scherm te tonen.

Verder heeft het besteladvies een zeer gebruiksvriendelijke lay-out, waarbij duidelijke iconen worden gebruikt om de opties zo overzichtelijk mogelijk te kunnen weergeven. En ook als u zelf bijzondere wensen heeft kan het besteladvies programma worden aangepast.

De voordelen van besteladvies op een rij

  • Overzichtelijke lay-out
  • Bestellingen per leverancier zichtbaar 
  • Minimum en maximum voorraad aanpasbaar
  • Gebruikersvriendelijke iconen
  • Aanpasbaar aan uw wensen

Stel uw vraag

Meer informatie?

Wilt u meer informatie wat betreft ons besteladvies? Neem dan gerust contact op. Wij horen graag van u.

Contact