Zoeken
Pagina's
 
Onze oplossing voor groothandel en onderhoudsbedrijven.
De standaard oplossing die voelt als maatwerk.
Landingspagina´s

Beheer uw magazijnvoorraad moeiteloos met Order-Direct.

Van voorraad per locatie en filiaal tot orderverzamelen en aanvullen, met onze gebruiksvriendelijke Windows-versie of app kunt u alles op één plek bijhouden. Maximaliseer de efficiëntie en minimaliseer fouten met Order-Direct.

Stroomlijn uw magazijnbeheer met Order-Direct.

Houd uw voorraad bij, beheer de voorraad per locatie en filiaal en stroomlijn het orderverzamelen met onze gebruiksvriendelijke Windows-versie of mobiele app. Stop metvaarwel handmatige voorraad mutaties en start met efficiënt magazijnbeheer.

Beheer uw magazijn gemakkelijk van overal.

Met het warehouse management systeem van Order-Direct heeft u overal toegang tot uw voorraad en kunt u uw activiteiten beheren. Onze applicatie is beschikbaar op zowel Windows als Apple/Android apparaten, waardoor het eenvoudig is om op de hoogte te blijven van uw voorraad, waar u ook bent. Stroomlijn uw activiteiten en verbeter uw efficiëntie met gemak.

Optimaliseer uw magazijnbeheer vandaag nog.

Stop met ongeorganiseerd en inefficiënt magazijnbeheer. Met Order-Direct kunt u eenvoudig uw voorraad beheren met functies als opslag, bevoorrading en voorraadbeheer op één plek. Of u nu de Windows-versie of de app gebruikt, optimaliseer uw magazijnbeheer vandaag nog en stroomlijn uw activiteiten voor maximale efficiëntie.

Optimaliseer uw magazijnbeheer met gemak.

Houd uw magazijn soepel draaiende door taken aan de juiste mensen toe te wijzen. Met de Windows versie of app van Order-Direct kunt u uw voorraad beheren per locatie en filiaal, bulk aanvullen naar picklocaties en orderverzamelen stroomlijnen. Neem controle over uw voorraad en optimaliseer uw magazijnbeheer vandaag nog.

Verander de manier waarop u uw magazijn beheert met Order-Direct.

Meer weten?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op! 

Voer je gegevens in of bel direct naar
(036) 547 50 90