Zoeken
 
Onze oplossing voor groothandel en onderhoudsbedrijven.
De standaard oplossing die voelt als maatwerk.

Systeemeisen

Notebook

Order-Direct kan worden gebruikt op een stand-alone computer of notebook. U kunt dan geen gegevens delen met andere computers. Deze configuratie is geschikt voor kleine bedrijven.

Netwerk

Het pakket komt volledig tot zijn recht in een netwerkomgeving met een dedicated server en één of meer werkstations. De aanbevolen netwerkconfiguratie bestaat dan uit één van de gangbare netwerken, zoals Microsoft Windows of Linux, met gangbare werkstations, dat wil zeggen niet ouder dan een jaar of twee.

Beschikt u (nog) niet over een dedicated server, dan kan één van de werkstations dienst doen als 'server' voor de gegevensbestanden van Order-Direct. De performance ligt dan wel lager dan bij gebruik van een dedicated server.

Terminal Server

Het pakket kan prima gebruikt worden in een Terminal Server omgeving.

Printer

Alle printers die werken onder Windows XP, Windows Vista, Windows 7 of Windows 8 kunnen binnen het pakket worden gebruikt.

Monitor

Voor de monitoren wordt een resolutie van minimaal 1280x1024 pixels aanbevolen. Beter is een resolutie van tenminste 1600x900. Voor een overzichtelijker gebruik van het pakket zijn twee monitoren per werkstation handig, maar niet vereist.


Voor wie Levering en installatie