Zoeken
Pagina's
 
Onze oplossing voor groothandel en onderhoudsbedrijven.
De standaard oplossing die voelt als maatwerk.

Externe gegevens

Externe bestanden Order-Direct beschikt over een eigen artikelbestand maar kan ook gebruik maken van zogeheten externe bestanden. Met de module ‘Externe bestanden' converteert u artikelbestanden en prijslijsten die worden aangeleverd door uw leveranciers (vaak als Excel-bestand) naar het juiste formaat zodat ze door Order-Direct kunnen worden benaderd.

Gemakkelijk prijzen vergelijken en bijwerken

Vervolgens kunt u snel prijzen vergelijken, prijswijzigingen doorvoeren en nieuwe artikelen toevoegen aan uw eigen artikelbestand in Order-Direct. Deze module is dan ook bij uitstek geschikt voor bedrijven die te maken hebben met veelvuldig veranderende prijzen.

Pas hier de prijzen gemakkelijk aan.

Adresssen importeren

Naast artikelgegevens kunt u ook adresgegevens importeren voor gebruik in mailings en om het relatiebestand van Order-Direct bij te werken.

Importeer hier de adresgegevens.

Overige externe bestanden

Naast externe artikel- en adresbestanden ondersteunt Order-Direct ook tientallen overige externe bestanden voor het importeren en bijwerken van gegevens als contactpersonen, machines, omzetbedragen, prijsafspraken, bedrijfssoorten en vrije velden.

Bekijk hier de overige externe gegevens en bestanden.