Zoeken
 
Onze oplossing voor groothandel en onderhoudsbedrijven.
De standaard oplossing die voelt als maatwerk.

Meerdere filialen

Meerdere filialen
Wanneer uw bedrijf beschikt over meerdere filialen met hun eigen magazijn, dan kunt u met deze module de voorraad per filiaal bijhouden. Alle filialen delen hetzelfde artikelen- en relatiebestand, maar hebben hun eigen voorraad en maken hun eigen bonnen.

Er is sprake van één hoofdfiliaal waar veelal de centrale inkoop plaatsvindt. De overige filialen legt u vast in het onderdeel 'Filialen'.

Filialen

n het hoofdmenu van Order-Direct kiest u steeds één van de filialen. Alle programma-onderdelen laten dan de gegevens zien van dat filiaal, zoals de omzetgegevens of openstaande verzendbonnen.

Selecteert u een ander filiaal, dan worden de gegevens in de openstaande vensters automatisch bijgewerkt. U kunt overigens ook de optie 'Alle filialen' selecteren.

Bekijk hier de filialen.

Filiaalvoorraden

De totale bedrijfsvoorraad wordt opgedeeld in voorraden per filiaal, net als de reserveringen en openstaande bestellingen. In het onderdeel 'Artikel bekijken' kunt u de aantallen voor alle filialen zien.

Bekijk hier de filiaalvoorraden.

Pakbonnen

Overboekingen van het ene naar het andere filiaal worden vastgelegd met een speciale bonsoort, pakbonnen genaamd. Hierop worden de artikelen met hun aantallen geplaatst, samen met het filiaal van afkomst en het filiaal van bestemming.

Zodra de pakbon als 'Geleverd' is gemeld worden de voorraden van beide filialen bijgewerkt

Bekijk hier de pakbonnen voor een filiaal.