Zoeken
Pagina's
 
Onze oplossing voor groothandel en onderhoudsbedrijven.
De standaard oplossing die voelt als maatwerk.

Artikelvariaties

Artikelvariaties Met deze module legt u eigenschappen vast van een artikel zoals 'maat' en 'kleur' en geeft u aan welke opties bij iedere eigenschap zijn toegestaan.

Variaties

De lijst van beschikbare artikelvariaties wordt aangemaakt en bewerkt in een apart programma-onderdeel. Een omschrijving kan worden vastgelegd in ieder van de ondersteunde talen.

Voer hier artikelvariaties in.

Opties

In een ander onderdeel worden de beschikbare opties bij iedere variatie vastgelegd, in ieder van de ondersteunde talen.

Bekijk hier de artikelvariaties.

Een variatie-artikel aanmaken en bewerken

Een artikel met één of meerdere variaties heet een variatie-artikel. U geeft per artikel aan of het een variatie-artikel betreft. Deze instelling kan ook ineens voor een reeks artikelen worden aangepast.

In een apart tabblad bij het artikel geeft u aan welke variaties van toepassing zijn op het artikel en met welke optiewaarden. Bij iedere combinatie van toegestane optiewaarden wordt dan de artikelcode van een dochterartikel vastgelegd.

De variaties aanmaken en bewerken.

Een variatie-artikel gebruiken

Een variatie-artikel wordt toegepast door het artikel op te roepen in een verkoopbon. Er verschijnt dan een apart venster waarin de gewenste opties kunnen worden aangevinkt. Het programma plaats vervolgens het bijbehorende dochterartikel op de bon.

Pas hier een variatie-artikel toe.

Artikelvariaties bij online artikelen

Alle gegevens van de artikelvariaties bij online variatie-artikelen worden meegenomen in de export naar Webshops van Syveon en CM Specialist.