Zoeken
Pagina's
 
Contactgegevens van Order-Direct.
Order-Direct ontwikkelt al sinds 2001 bedrijfssoftware.

Onze klanten

Order-Direct wordt dagelijks intensief gebruikt door ruim 600 bedrijven in Nederland en België.

Onze software is een essentieel instrument voor het aansturen van hun processen en stelt ze in staat efficiënter te werken. Tegelijkertijd krijgen ze meer controle, waardoor zij minder kans lopen op kostbare fouten en vertragingen.

Met de Order-Direct software kunnen bedrijven hun processen volledig rond hun klanten inrichten. De software helpt niet alleen de verkoop, maar ook de logistieke organisatie klantgerichter te laten werken.

De software van Order-Direct biedt onze klanten de voordelen van een oplossing op maat zonder de nadelen van maatwerk!

MKB Software

De keuze voor Order-Direct

Ieder van onze klanten heeft zijn eigen redenen gehad om over te stappen naar Order-Direct.

Sommige organisaties werkten nog met Excel, wat uiteindelijk onvoldoende flexibiliteit en controle bood. Andere bedrijven werkten met software met te beperkte functies, waardoor zij op zoek gingen naar uitgebreidere pakketten.

Een aantal klanten koos ervoor om hun bestaande financiële software te blijven gebruiken, omdat de medewerkers van de administratie, anders dan verkoop- en inkoopmedewerkers, geen behoefte hadden aan nieuwe functionaliteit.
Voor deze bedrijven hebben we een koppeling met Order-Direct gemaakt, waardoor beide pakketten naast elkaar gebruikt kunnen worden. Hierdoor blijft de herkenbaarheid intact en kunnen alle medewerkers goed hun werk doen.

MKB software

Handelsbedrijven

Software voor het MKB

Gezien de historie van onze software is Order-Direct uitermate geschikt is voor handelsbedrijven.

Veelgebruikte functies in deze branche zijn voorraadbeheer, besteladviezen, de mogelijkheid om meerdere leveranciers bij een artikel toe te voegen, prijsbepalende leveranciers, vrije artikelomschrijvingen, tijdelijke artikelcodes, backorderoverzichten, inlezen van externe prijslijsten, in serie bewerken van prijzen en omschrijvingen, afbeelding koppelen en prijsafspraken op artikel, klant- en groepsniveau.Naar Handelsbedrijven uitgelicht

Onderhoudsbedrijven

Onderhoud Order-Direct

Voor ondernemingen die machines of installaties plaatsen en onderhouden biedt Order-Direct specifieke functies voor onderhoud, planning, servicecontracten, activiteiten, keuringen en deelfacturen.

Bij het aanmaken van een machine legt u een onderhoudsinterval en periodieke keuringen vast, die per klant of machine op maat aan te passen zijn. Door het koppelen van alle informatie en acties met de betreffende machine ziet u met enkele muisklikken wat de status van de machine is, welke marges er behaald zijn en wanneer de eerstvolgende onderhoudsbeurt moet worden uitgevoerd.Naar Onderhoudsbedrijven uitgelicht

Overige bedrijven


Vesteging Order-Direct Baexem

Order-Direct wordt daarnaast ingezet in uiteenlopende branches.

Voorbeelden hiervan zijn productie en assemblage, computerwinkels, automatiseringsbedrijven, magazijnbeheerders, transport en overslag, medische industrie, installatiebedrijven, automotive en AGF (Aardappelen, Groente en Fruit).