Zoeken
Pagina's
 
Contactgegevens van Order-Direct.
Order-Direct ontwikkelt al sinds 2001 bedrijfssoftware.

Assemblage en productie

Referenties gemarkeerd met Webshop beschikken over een koppeling tussen Order-Direct en hun Webshop.

Bimex

Bimex is sinds 1972 gespecialiseerd in de productie van verkeersspiegels, observatiespiegels, volglasvitrines en aluminium vitrines, maar ook in export en import door bijna heel Europa, het voormalig Oostblok en het Midden-Oosten.

Koppeling met Webshop http://www.bimex.nl

Bimex

Machinefabriek Bosserveld B.V.

Machinefabriek Bosserveld B.V. is een jonge en dynamische onderneming die ontstaan is uit een onderhoudswerkplaats uit de baggerindustrie. Zij specialiseert zich vanaf 1933 op totaalrevisie, vanuit de baggerindustrie als technische dienst, naar een volwaardige machinefabriek die in alle soorten industrie zijn specialisme uitdraagt. Met een breed geoutilleerde machinewerkplaats als basis, een flexibele montageploeg en een directe organisatie garandeert zij een korte doorlooptijd en kwalitatief hoogstaande oplossingen.

http://www.bosserveld.nl

Machinefabriek Bosserveld B.V.

Dental International

Dental International, opgericht in 1991, is een groeiende onderneming met een duidelijke bedrijfsfilosofie. Een tandartspraktijk inrichten met behandelapparatuur waar professioneel mee kan worden gewerkt, zonder kostbaar leidingwerk of verbouwen, is één van haar doelstellingen. Een inmiddels geslaagde doelstelling door de acceptatie van de dentale professie van een totaal nieuw product: "het DSA concept", waarvan er reeds honderden in binnen- en buitenland zijn geleverd.

http://www.dental.nl

Dental International

Habets Hydrauliek

Habets Hydrauliek ontwerpt, fabriceert en onderhoudt hydraulische systemen. Daarnaast verkopen zij hydraulische en pneumatische componenten, zoals slangen, koppelingen, pompen, motoren, ventielen en cilinders. Habets Hydrauliek beschikt over een eigen afdeling Engineering en voert leidingwerken, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden uit in heel Nederland. Tevens is Habets Hydrauliek Parker Store van Limburg.

http://www.habetshydrauliek.nl

Habets Hydrauliek

KCS BV

KCS BV is sinds 1984 een betrouwbare elektronicapartner. Zij houden zich bezig met GPRS/GPS technologie, industriële producten, elektronica assemblage, elektronica onderdelen, in- en export.

http://www.kcs.tv

KCS BV

Multitube

Multitube is een jonge en dynamische onderneming die zich heeft toegelegd op het leveren van Lean-manufacturing snelbouwsystemen. Hun herbruikbare constructiecomponenten maken het bouwen van magazijninrichtingen, opslag- en transportsystemen eenvoudig en efficiënt. Multitube garandeert flexibiliteit, korte doorlooptijden en kwalitatief hoogwaardige oplossingen.

http://www.multitube.nl

Multitube

Paint It

Paint It is een Turn-key systeembouwer van geautomatiseerde en gerobotiseerde productielijnen voor het industrieel aanbrengen van verf, lijm en kit. De klanten variëren van automotive, schilders en jachtbouw tot de metaal- en houtverwerkende industrie. Paint It geeft advies en training over het gebruik van installaties en verfspuitmachines en is importeur van Graco spuitapparatuur.

http://www.paintit.nl

Paint It

Naar Automatisering/ICT