Zoeken
Pagina's
 
Contactgegevens van Order-Direct.
Order-Direct ontwikkelt al sinds 2001 bedrijfssoftware.

Onderhoudsbedrijven uitgelicht

X-Tronx Security Systems

Klant sinds 2002

X-Tronx Security Systems is een full service aanbieder op gebied van winkeldiefstalbeveiliging, inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, camerasystemen en toegangscontrole. X-Tronx levert alle projecten turn key op, zodat de opdrachtgever een aanspreekpunt heeft.

De uitdagingen
X-Tronx liep tegen een aantal beperkingen in hun oude software aan. Naast voorraad- en debiteurenbeheer gold dat onder andere voor de registratie en fakturatie van de onderhoudsovereenkomsten en het inplannen van perodiek onderhoud en perodieke keuringen.

De voordelen van het werken met Order-Direct
Thijs Klifman, eigenaar van X-Tronix Security Systems: "Om te beginnen is de Order-Direct organisatie erg flexibel. Doordat wij gebruik maken van de Order-Direct webapplicatie is de bonnenstroom afgenomen. Verder kunnen wij de registratie van zowel de gebruikte artikelen als uit te voeren werkzaamheden real time monitoren."

X-Tronx Security Systems BV
Marssteden 150
7547 TD Enschede
http://www.xtronx.nl
x-tronx security

Europa Ice

Klant sinds 2011

Europa Ice is een serviceorganisatie die zorgt draagt voor het plaatsen, repareren en onderhouden van vooral koeltechnische horeca-apparatuur. Het bedrijf biedt 365 dagen per jaar, 24 uur per dag support aan hun klanten en heeft vijf servicemonteurs in dienst die de klanten bezoeken.

De uitdagingen
Europa Ice was op zoek naar een applicatie waarmee de monteurs real time op locatie werkbonnen konden afhandelen, zodat achteraf geen verwerking meer nodig was. Verder moesten de voorraden direct worden bijgewerkt en moest de nieuwe software gekoppeld kunnen worden met Snelstart.

De voordelen van het werken met Order-Direct
Mieke Peters van Europa Ice: "Om te beginnen hoeven wij geen dubbel werk meer te doen. Door de hele organisatie hebben wij meer inzicht gekregen en wordt kennis gedeeld. Zo zijn bijvoorbeeld oplossingen die door een monteur worden ontwikkeld ook voor de collega's inzichtelijk Tot slot zijn we nu in staat om met een centrale administratie alle buitendienstmedewerkers effectief aan te sturen."

Europa Ice
Het Kleine Ambacht 16
6651 KW DRUTEN
http://www.europa-ice.nl
Europa Ice

Naar Handelsbedrijven uitgelicht