Zoeken
 
Contactgegevens van Order-Direct.
Order-Direct ontwikkelt al sinds 2001 bedrijfssoftware.

Samenwerken met Order-Direct

Tijdens een vrijblijvende demonstratie op locatie laten wij u alle mogelijkheden van onze software zien. Hierbij gaan we in op al uw vragen, zodat u een goede indruk krijgt of de functionalteit van Order-Direct aansluit bij de wensen en eisen van uw bedrijf.

Implementatie zonder verrassingen

Als ontwikkelaar van de software kennen wij de software als geen ander. Aangezien wij tevens zelf voor de implementatie zorgen, heeft u nooit discussie tussen fabrikant en reseller van de software.

U ontvangt van ons een 'fixed price' offerte voor de implementatie, de training en het feitelijke gebruik van de software. Wij leveren de software voor de afgesproken prijs werkend op. U weet dus vooraf exact waar u aan toe bent, zonder vervelende verrassingen achteraf.

Training

Voorafgaand aan de implementatie worden uw gegevens al geïmporteerd zodat we op de dag van de implementatie en training meteen kunnen beginnen. Na de installatie en het aanmaken van de lay-outs wordt gestart met de training. Zodra voldoende kennis is opgebouwd kunt u aan de slag met Order-Direct. Een eventuele terugkomdag wordt op een later tijdstip ingepland.

Support en updates

Onze helpdesk is op werkdagen bereikbaar van 9:00 tot 17:00 uur. U kunt uw vragen stellen per telefoon, e-mail of met het formulier op onze website.

Is het niet mogelijk om uw vraag telefonisch op te lossen dan gebruiken wij een remote support tool. Hiermee wordt uw PC op afstand overgenomen via een internetverbinding; hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Updates voor de software kunt u 24 uur per dag downloaden vanaf onze website.

Onderhoudscontract

Iedere vier à zes maanden komt er een nieuwe versie van Order-Direct beschikbaar met nieuwe functies en mogelijkheden. Met een onderhoudscontract bent u niet alleen verzekerd van alle nieuwe versies, maar ook van tussentijdse updates van de Order-Direct software.

Daarnaast heeft u met een onderhoudscontract voorrang bij het in behandeling nemen van een voorstel voor een wijziging of uitbreiding van de software.

Tenslotte heeft u kosteloze toegang tot de telefonische helpdesk van Order-Direct voor het stellen van vragen.