Zoeken
 
Onze oplossing voor groothandel en onderhoudsbedrijven.
De standaard oplossing die voelt als maatwerk.

Artikelbeheer

Artikelbeheer

Artikelen zijn de produkten die u inkoopt bij leveranciers of zelf samenstelt, op voorraad legt in uw magazijn en verkoopt aan klanten. Ook zaken als arbeidsloon en verzendkosten worden als artikelen vastgelegd.

Artikelen

Order-Direct heeft een uitgebreid artikelbeheer met artikelgroepen, kortingsgroepen, omzetgroepen, artikelteksten, samengestelde artikelen, opmerkingen, teksten, merken, eenheden, gewichten, volumes en lokaties.

Artikel bekijken

Artikelleveranciers

Naar ieder artikel verwijzen één of meer leveranciers. Bij iedere artikelleverancier legt u een inkoopprijs en verkoopadviesprijs vast en mogelijk een tijdelijke aktieprijs met aktieperiode.

Artikelleveranciers

Heeft een leverancier een eigen groepenstructuur voor zijn assortiment, dan kunt u deze groepen vastleggen binnen Order-Direct.

Samengestelde artikelen

Aan een artikel kan een lijst andere artikelen worden gekoppeld. Plaatst u het hoofdartikel op een verkoopbon, dan worden ook alle subartikelen op die bon geplaatst. Dit is handig bij gangbare combinaties van artikelen, zoals een computerconfiguratie of de verwijderingsbijdrage bij elektrische apparaten. Een configuratie mag ook losse tekstregels bevatten.

Samengesteld artikel