Zoeken
Pagina's
 
Onze oplossing voor groothandel en onderhoudsbedrijven.
De standaard oplossing die voelt als maatwerk.

Order-Direct Magazijnbeheer: Beheer Jouw Magazijn Efficiënt

Als ondernemer weet je dat een goed beheer van jouw magazijn essentieel is voor het succes van jouw bedrijf. Order-Direct biedt de oplossing met onze Magazijnbeheer Module. Onze module biedt de volgende functies om jouw magazijn efficiënt te beheren:

Opslag van geleverde artikelen in een magazijn

Met onze module kan je eenvoudig geleverde artikelen opslaan in jouw magazijn op de beschikbare locaties. Dit zorgt ervoor dat je altijd een goed overzicht hebt van jouw voorraad en locaties.

Magazijnplanning van de uitgifte van artikelen

Plan eenvoudig de uitgifte van artikelen vanuit jouw magazijn. Zo weet je altijd welke artikelen beschikbaar zijn en kan je snel handelen bij een bestelling.

Aanvullingen van lokatievoorraden binnen een magazijn

Onze module maakt het mogelijk om eenvoudig de lokatievoorraden binnen jouw magazijn aan te vullen. Zo weet je altijd welke artikelen op welke locatie op voorraad zijn.

Picken van artikelen voor de uitgave ervan

Het picken van artikelen voor de uitgave kan tijdrovend zijn. Met onze module wordt dit proces geoptimaliseerd en kan je snel en efficiënt artikelen uitgeven.

Lokatietellingen voor het tellen van het actuele aantal artikelen op een specifieke magazijnlokatie

Met onze module kan je eenvoudig lokatietellingen doen om het actuele aantal artikelen op een specifieke magazijnlokatie te tellen. Zo weet je altijd precies welke artikelen op welke locatie beschikbaar zijn.

Onze Magazijnbeheer Module is beschikbaar voor Windows, web en onze apps. Zo kan je altijd en overal jouw magazijn efficiënt beheren. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar het gemak van efficiënt magazijnbeheer!

App magazijnbeheer