Zoeken
Pagina's
 
Onze oplossing voor groothandel en onderhoudsbedrijven.
De standaard oplossing die voelt als maatwerk.

Assemblages

Assemblages Niet alle artikelen worden in hun geheel ingekocht bij leveranciers. Met de module 'Assemblages' legt u assemblage-artikelen vast die niet besteld worden bij een leverancier maar door uzelf worden geassembleerd uit onderdelen. Met deze module voert u voorraadbeheer over uw assemblage-artikelen.
Termen als 'assemblage', 'stuklijst' en dergelijke kunnen worden aangepast naar benamingen die beter bij uw bedrijfssituatie passen.

Stuklijsten

De onderdelen waaruit een assemblage-artikel (standaard) is opgebouwd worden bij dit artikel vastgelegd als stuklijst. Een stuklijst kan ook tekstregels bevatten.

Bekijk hier de stuklijsten voor een artikel.

Assemblage-orders

Uit te voeren assemblages worden vastgelegd door middel van assemblage-orders. Een assemblage-order kan los worden aangemaakt ten behoeve van de voorraad, maar ook rechtstreeks vanuit een regel in een orderbevestiging of reparatiebon.

De onderdelen van de stuklijst met hun aantallen worden automatisch overgenomen op de nieuwe assemblage-order en kunnen naderhand worden gewijzigd of uitgebreid.

Bekijk hier de assemblage-orders.

Assemblage-advies

Het onderdeel assemblage-advies toont op basis van de actuele voorraad en de opgegeven minimum en maximum voorraden van alle assemblage-artikelen welke artikelen moeten worden geassembleerd en in welke aantallen.

Dit onderdeel is de tegenhanger van het besteladvies voor de inkoopartikelen.

Bekijk hier het assemblage-advies.

Overzichten

Met de module kunt u uiteenlopende overzichten van assemblage-orders opvragen.

Bekijk hier het assemblage-orders overzicht.

Assemblage-orderbevestiging

Zo wordt bij orderbevestingen met één of meerdere assemblage-artikelen een overzicht getoond van de assemblage-orders die verwijzen naar de orderbevestiging, met hun onderdelen.

Bekijk hier de assemblage-orderbevestiging.