Zoeken
Pagina's
 
Onze oplossing voor groothandel en onderhoudsbedrijven.
De standaard oplossing die voelt als maatwerk.

Planningsmodule Module: Efficiëntie en overzicht voor uw bedrijf

Bent u op zoek naar een manier om uw bedrijfsprocessen te stroomlijnen en uw team efficiënter te laten werken? Dan is onze Planningsmodule precies wat u nodig heeft! Deze module is speciaal ontworpen om u te helpen bij het plannen van acties voor offertes, orderbevestigingen, verzendbonnen, reparatiebonnen, assemblage-orders, bestelbonnen, pakbonnen, notities en taken.

Specifieke actiesoorten voor elk proces

De Planningsmodule biedt de mogelijkheid om verschillende actiesoorten te koppelen aan elk proces. Zo kunt u eenvoudig en overzichtelijk de juiste actie kiezen die past bij het desbetreffende proces.

Actiestatussen voor een helder overzicht

Naast de verschillende actiesoorten, kunt u ook de status van elke actie bijhouden. De status kan in de loop van de tijd veranderen, zodat u altijd op de hoogte bent van de voortgang van elk proces.

Instellingen en configuratie

Met de Instellingen planning kunt u de algemene instellingen voor de module en de beschikbare actiestatussen vastleggen. Bovendien kunt u in de instellingenonderdelen van de verschillende bonsoorten aangeven of u bij de bonsoort acties wilt kunnen aanmaken. Hier kunt u tevens de standaard actiesoort selecteren.

Acties aanmaken en beheren

Acties worden aangemaakt op de pagina 'Acties' vanuit een bon, notitie of taak. Daarnaast kunt u interne acties aanmaken die worden uitgevoerd voor een medewerker of het bedrijf zelf. Deze interne acties maakt u aan in de sectie 'Interne acties'.

Overzichtelijke rapportages

De Planningsmodule biedt overzichtelijke rapportages van alle acties in een bepaalde periode. Dit helpt u om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren en snel inzicht te krijgen in de voortgang van verschillende processen.

Planbord voor efficiënte planning

Acties worden ingepland in het Planbord, zodat u en uw medewerkers altijd weten wat er op de planning staat. Hierdoor kunnen werkzaamheden efficiënter worden uitgevoerd en kunt u sneller inspelen op veranderingen.

Kies voor de Planningsmodule en optimaliseer uw bedrijfsprocessen

De Planningsmodule biedt een uitgebreide en gebruiksvriendelijke oplossing om de efficiëntie van uw bedrijf te verhogen. Maak het plannen en beheren van acties eenvoudig en overzichtelijk met deze krachtige tool. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar zelf de voordelen van de Planningsmodule!