https://www.order-direct.nl/support/gegevens-webapplicatie/_525____NL

Onze supportafdeling is op verschillende manieren bereikbaar.
Gebruik het menu aan de linkerkant voor meer informatie.
Zoeken
Winkelmandje

Om de WEB-applicatie van Order-Direct te kunnen gebruiken hebben wij de volgende gegevens nodig:

• Externe IP-adres
  • Gebruikersnaam MySQL
  • Wachtwoord MySQL
  • Databasenaam van de database met de actuele tabellen (u vindt deze naam in Instellingen > Computers > Algemeen > Database)

De systeembeheerder dient de volgende instellingen te realiseren:

Portforward van poort 3306 naar de MySQL server

Let op: het openzetten van poorten naar de MySQL server brengt risico's met zich mee !

Om deze risico's te beperken kunnen de volgende voorzorgsmaatregelen worden getroffen:

• Beperk de toegang tot de MySQL server tot ons IP-adres (IP-adres op aanvraag beschikbaar)
  • Maak een extra gebruiker aan met een uitgebreid wachtwoord
  • Voorkom dat de root gebruiker extern kan inloggen
  • Stel in de firewall in dat deze poort uitsluitend door ons IP-adres benaderbaar is.

Uw systeembeheerder dient dit voor u in te stellen !

Vul hier de gegevens in om de WEB-applicatie van Order-Direct te laten activeren.

Extern IP-adres
Gebruikersnaam MySQL
Wachtwoord MySQL
Databasenaam actuele tabellen
Naam Order-Direct gebruiker
Contactpersoon
E-mailadres
Opmerking
Versturen