https://www.order-direct.nl/support/aanmelden-cursus/_529____NL

Onze supportafdeling is op verschillende manieren bereikbaar.
Gebruik het menu aan de linkerkant voor meer informatie.
Zoeken
Winkelmandje

Basisopleiding Order-Direct

Uiteraard wilt u het maximale rendement halen van het werken met Order Direct software. Voor een beginnende of nieuwe gebruiker is een training het ideale middel om snel met het pakket aan de slag te kunnen. Maar ook voor ervaren gebruikers kan het volgen van een training zeer zinvol zijn. Want niet alleen de software wordt regelmatig aangepast en uitgebreid, ook organisaties ontwikkelen zich steeds verder.

Een procesgerichte training is dan een prima middel om inzicht te krijgen in de specifieke mogelijkheden voor de ondersteuning van de administratieve en logistieke processen in uw organisatie.

Tijdens zo'n training maakt u niet alleen kennis met de ins en outs van de software, u krijgt ook meer inzicht in de achterliggende processen. Zo leert u op de meest efficiënte manier met onze software te werken, en leert u hoe u uw bedrijfsprocessen nog beter kunt automatiseren. Daarnaast leert u ook van de ervaringen van uw medegebruikers.

De volgende onderwerpen komen aan de orde:

• Aanmaken van artikelen, relaties en bonnen.
  • Personaliseren van menu’s en het dashboard.
  • Gebruik van sneltoetsen.
  • Instellen van layouts voor het scherm en op de printer.
  • Instellen van medewerkers, gebruikers, computers en gebruikersonderdelen.
  • Het selecteren en genereren van diverse rapportages.

Locatie: omgeving Utrecht / Amersfoort / Venlo

Prijs: Euro 349,- exclusief BTW

Tijden: van 10:00 tot 16:30.

Inclusief lesmateriaal, een uitgebreide lunch en een certificaat van deelname.

Bedrijfsnaam
Emailadres
Telefoonnummer
Naam cursist
Geboortedatum cursist
Datum en locatie
Opmerking
Versturen