Zoeken
 
Onze oplossing voor groothandel en onderhoudsbedrijven.
De standaard oplossing die voelt als maatwerk.

Artikelbeheer

Inkoopoverzichten Order-Direct kent een aantal programma-onderdelen waarin uiteenlopende overzichten kunnen worden opgevraagd die betrekking hebben op bestelde en geleverde artikelen.

Backorders

Totdat bestelde artikelen geleverd zijn staan zij ‘in backorder' bij de leverancier. Order-Direct houdt alle backorders bij en geeft aan wanneer een bestelling de afgesproken levertijd overschrijdt.

Het overzicht van alle backorders.

Geleverde bestellingen

Zijn bestellingen eenmaal geleverd, dan vraagt u overzichten hiervan op in het onderdeel geleverde bestellingen. Dit onderdeel toont alle leveringen in een bepaalde periode, tevens getotaliseerd per artikel, leverancier en bestelbon. U kunt hier ook een exportbestand aanmaken tbv. het CBS.

Alle geleverde bestellingen.

Uit te leveren bestellingen

In het onderdeel uit te leveren bestellingen vraagt u op welke orderbevestigingen (gedeeltelijk of geheel) kunnen worden uitgeleverd aan klanten en welke reparaties kunnen worden uitgevoerd.

Alle bestellingen die moeten worden uitgeleverd.

Bestelbonnen

Dit onderdeel wordt gebruikt om de bestelde artikelen op te vragen van één of meerdere artikelen in een bepaalde periode. De gegevens worden getotaliseerd weergegeven, onder andere per artikel, artikelgroep, leverancier, produktgroep en periode.

Overzicht van alle bestelbonnen.

Inkoopfakturen

In dit onderdeel vraagt u overzichten op van de artikelen en kosten op alle inkoopfakturen in een bepaalde periode. De gegevens worden getotaliseerd weergegeven, onder andere per artikel, artikelgroep, kostensoort, kostengroep, leverancier en periode.

Bekijk hier het overzicht van alle inkoopfakturen.