Zoeken
 
Onze oplossing voor groothandel en onderhoudsbedrijven.
De standaard oplossing die voelt als maatwerk.

Barcodescanners

Order-Direct biedt zowel ondersteuning voor barcodescanners die via het toetsenbord met een werkstation zijn verbonden als voor draadloze scanners, waarbij de gescande codes met aantallen via een cradle worden ingelezen en vervolgens verwerkt.

Klik hier voor de prijslijst.

Barcodescanners (toetsenbord)

IT3810 USB

De IT3810 biedt een hoge leesperformance met zijn lineaire beeldopname module en eenvoudige bediening. De scanner leest barcodes op de gebruikelijke checkout afstand van 100 - 150 mm.

Typische toepassingsgebieden van de IT3810 zijn vaste en mobiele werkplekken met barcodes op documenten, verpakkingen of opslaglocaties. Het scannerontwerp is robuust en schokbestendig, en het ergonomische handvat, lage gewicht en het eenvoudig richten op de barcode maken de IT3810 erg gebruiksvriendelijk.

Gryphon M130 Wireless USB

De Datalogic Gryphon Mobile is de ideale scanner voor situaties waarin een groot bereik noodzakelijk is. Door gebruik van het Datalogic STAR-System wordt een bereik tot 30 meter vanaf het basisstation gerealiseerd.

De Gryphon-M is een robuuste handscanner die ook goed te gebruiken is in situaties waarbij de scanner blootgesteld wordt aan invloeden van buitenaf. De scanner is valbestendig.

De Gryphon wordt geleverd inclusief een basisstation dat direct dienst doet als zender/ontvanger en lader. Dit basisstation is te koppelen via USB.

Andere software Prijslijst Order-Direct