Zoeken
 
Onze oplossing voor groothandel en onderhoudsbedrijven.
De standaard oplossing die voelt als maatwerk.

Order-Direct: geolied systeem voor (groot)handel

Een goed geolied automatiseringssysteem zorgt niet alleen voor ondersteuning tijdens uw dagelijkse werkprocessen en organisatie op de werkvloer, maar dient ook ter begeleiding van groei en ontwikkeling. Een dergelijk kwalitatief ERP systeem is Order-Direct. Dit systeem is speciaal ontworpen voor de handelsondernemer: het bedrijf dat zich richt op verkoop en inkoop, relatie- en voorraadbeheer, maar ook logistiek en magazijnautomatisering. Daarnaast wordt rekening gehouden met factoren als facturering en financiële administratie. Order-Direct biedt daarnaast mogelijkheden tot uitbreiding. Processen zoals kassaverkoop en productie, werkplaats, planning en assemblage kunnen volledig worden geautomatiseerd dankzij dit goed werkende ERP systeem. Neem tot slot de aanwezige koppelingen - denk aan een onmisbare Webshop, een tot in de puntjes verzorgde applicatie voor mobiele telefoons - en u zult zien dat dit systeem een blijvend succes zal vormen.

Volledig geïntegreerd: van facturering tot CRM

Werkt u met één compleet geïntegreerd systeem, dan zullen factoren als in- én verkoop naadloos in elkaar overlopen. Overzichtelijk en helder, zorgt dit voor een beste financiële administratie en eerlijke, bruikbare analyses. Geen feit ontglipt u en ons, wat grote voordelen voor de ontwikkeling van uw bedrijf kan betekenen. Dankzij samenwerkende organisaties, oorspronkelijk uit de handelsbranche, is dit systeem leven ingeblazen. Dat garandeert een deskundig oog en scherp zicht op bedrijfsprocessen in de handel en aspecten waar u als ondernemer dagelijks mee te maken krijgt. Gegevens hoeven slechts een maal te worden ingevoerd, waarna alle administratieve vormen van uw onderneming met elkaar gekoppeld zullen worden. Inkoop, verkoop en voorraadbeheer, allemaal in een overzicht. Bovendien zorgt u middels zo'n systeem dat al het goede wordt gebundeld en ingezet. Een goed ERP-systeem werkt ook met CRM, online marketing-tools en meer.

Functioneel op vele fronten

Omdat Order-Direct breed inzetbaar is, kan het systeem doeltreffend zijn voor iedere soort groothandel. Variabele instellingen bieden ieder handelsbedrijf een geschikte oplossing. Het grote aantal succesvolle implementaties is hier het bewijs van. Van technische groothandel tot groothandel in (auto)onderdelen, bouwmaterialen en sportartikelen: de meest uiteenlopende ondernemingen hebben baat bij de kracht van Order-Direct. Wij maken voor u een perfect passende samenstelling van diverse modules, zodat het pakket geheel op u en uw onderneming aansluit.

Internet en online marketing

Order-Direct richt haar pijlen, zoals eerder genoemd, ook op online marketing. Denk aan webshops en een webportaal, webmonteurs en vertegenwoordigers. Wij maken het mogelijk dat uw klanten eenvoudig orders kunnen plaatsen, om vervolgens op de hoogte te worden gehouden van de loop van hun bestelling. Onze vertegenwoordigers houden een scherp en verantwoord oog op de gegevens van uw klanten, uw huidige voorraad, prijslijsten en meer. Waarom onze vertegenwoordigers onmisbaar zijn in dit traject? Ook al is bedrijfssoftware nog zo sterk: zonder kennis en ervaring in uw specifieke branche en zonder toepassing van deze door mensenhanden zal bedrijfssoftware niet succesvol uitpakken. Wij zijn op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen, uitdagingen, addertjes en mogelijkheden. Tips, trucs, kennis en ervaring worden gebundeld tot een sterk en gemotiveerd team. We weten wat we doen! Bent u nieuwsgierig wat onze professionals voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.