Zoeken
Pagina's

Onze Apps

Met de Order-Direct Apps heeft u overal en altijd toegang tot uw bedrijfssoftware. Of u nu onderweg bent, thuis werkt of op kantoor zit, met de Order-Direct Apps heeft u alle benodigde functies binnen handbereik.

Onze apps zijn beschikbaar voor verschillende platforms, waaronder Android, IOS, webbrowsers, Windows, Chromebooks, Linux en Mac. Zo kunt u altijd werken op het apparaat van uw keuze.

De Order-Direct Apps zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak en efficiëntie. Zo kunt u snel en eenvoudig orders invoeren, offertes opstellen, voorraadbeheer uitvoeren, uren registreren en nog veel meer. Zo houdt u altijd controle over uw bedrijfsprocessen, waar u ook bent.

Met de Order-Direct Apps kunt u uw bedrijfsvoering naar een hoger niveau tillen. Ervaar zelf het gemak van onze apps en neem contact met ons op voor meer informatie.

Magazijnbeheer

Magazijnbeheer is een essentiële module voor bedrijven die goederen opslaan en verkopen.
Met deze module kunt u de voorraad van één of meer magazijnen beheren en de locaties van uw producten in uw magazijnplanning vastleggen. Zo kunt u eenvoudig controleren welke producten beschikbaar zijn en waar ze zich bevinden.

De module biedt verschillende functies, zoals de opslag van geleverde artikelen in een magazijn, de magazijnplanning van de uitgifte van artikelen, de aanvulling van locatievoorraden binnen een magazijn en het picken van artikelen voor de uitgave ervan. Daarnaast kunt u met deze module ook lokatietellingen uitvoeren om het actuele aantal artikelen op een specifieke magazijnlocatie te tellen.

De Magazijnbeheer module kan worden gebruikt in combinatie met de Magazijn app. Hiermee kunnen medewerkers eenvoudig producten uit het magazijn picken en de voorraad bijhouden via hun mobiele apparaat. Zo heeft u altijd een actueel overzicht van uw voorraad en kunt u efficiënter werken.

Dashboard

Met de Order-Direct Dashboardapp heeft u direct inzicht in de belangrijkste informatie van uw bedrijf. Op de Vandaag pagina vindt u een overzicht van de actuele stand van zaken, zoals de omzet van de dag en openstaande facturen en notities. Met de maand- en periode omzet grafieken heeft u direct inzicht in uw omzetprestaties en kunt u trends en ontwikkelingen eenvoudig monitoren.

De app biedt tevens overzichten van openstaande verkoopfacturen, inkoopfacturen, notities, e-mails, offertes, verkooporders en verkoopkansen. Hiermee houdt u grip op uw administratie en kunt u snel schakelen om actie te ondernemen wanneer dat nodig is.

Met de Order-Direct Dashboardapp heeft u de belangrijkste informatie altijd binnen handbereik. U kunt de app eenvoudig downloaden en installeren op uw smartphone, tablet of computer. Zo kunt u altijd en overal uw bedrijfsinformatie inzien en bijsturen waar nodig.

Portal

De portalapp van Order-Direct is een krachtige tool die zowel door klanten als vertegenwoordigers gebruikt kan worden. Met deze app kunt u op een eenvoudige manier toegang krijgen tot actuele en historische zaken van uw klantrelaties.

Op de actueel pagina vindt u een lijst met openstaande zaken, zoals offertes, orders, verzendbonnen, facturen, werkbonnen, notities en e-mails. Door op een regel te klikken opent u de totaallijst van deze bonsoort. Wilt u meer details zien, dan kunt u doorklikken op een enkele bon. Bij openstaande facturen kunt u zelfs de factuur opnieuw per e-mail verzenden.

Op de historie pagina kunt u alle historische zaken bekijken, zoals notities, e-mails, werkbonnen, offertes, orders, facturen en betalingen. U kunt door de jaren heen navigeren en door op een overzicht te klikken kunt u weer inzoomen op de details.

Het menu totalen toont de totalen over de hele periode, zoals notities, verkoopfacturen en omzetoverzichten. Met het menu omzet kunt u de resultaten filteren op artikelen, artikelgroepen of merken en een keuze maken voor de gewenste jaren. Beheerders kunnen contactpersonen toegang geven tot de portal en bepalen welke functies ze kunnen gebruiken.

In het menu klantbestellingen vindt u openstaande klantbestellingen, waar klanten en vertegenwoordigers zelf bestellingen kunnen plaatsen. Het menu gegevens toont alle actuele klantgegevens, zoals algemene gegevens, adressen, contactpersonen en machines. En met het menu selecteren kunnen vertegenwoordigers zoeken naar relaties op basis van naam, adres, postcode of woonplaats.

U kunt notities maken, zoals bezoekrapporten, en nieuwe klantbestellingen aanmaken. Kortom, met de portalapp van Order-Direct heeft u altijd en overal toegang tot de belangrijkste zaken van uw klantrelaties en kunt u snel en gemakkelijk actie ondernemen.

Werkbonnen

De Werkbonapp van Order-Direct is de app voor het beheren van werkbonnen en het stroomlijnen van het werkproces. Met deze app kunnen gebruikers gemakkelijk werkbonnen aanmaken en beheren, inclusief het toevoegen van foto's, klanttekeningen, artikelen, reistijden, werktijden en meer.

De Werkbonapp biedt een overzicht van openstaande werkbonnen, zodat gebruikers snel kunnen zien welke taken nog moeten worden uitgevoerd. De app geeft ook werkbonnen weer per dag, zodat gebruikers een duidelijk beeld hebben van hun taken voor die dag.

Gebruikers kunnen nieuwe werkbonnen aanmaken via de app en deze naar de juiste monteurs sturen. Met de app kunnen gebruikers ook foto's toevoegen aan werkbonnen om de situatie ter plaatse vast te leggen. Klanten kunnen zelfs tekenen op de werkbon om te bevestigen dat het werk naar tevredenheid is uitgevoerd.

De Werkbonapp maakt het ook mogelijk om artikelen toe te voegen aan werkbonnen, inclusief de benodigde hoeveelheid en de prijs per stuk. Gebruikers kunnen ook reistijden en werktijden toevoegen aan werkbonnen, zodat ze gemakkelijk hun tijd kunnen bijhouden.

Een handige functie van de Werkbonapp is dat er meerdere monteurs op een bon kunnen werken, zodat het werk efficiënt kan worden uitgevoerd. De app biedt ook een geschiedenisfunctie, waarbij gebruikers de historie van werkbonnen kunnen bekijken en bijwerken.

Kortom, de Werkbonapp van Order-Direct is een handige en efficiënte tool voor het beheren van werkbonnen en het stroomlijnen van het werkproces.