Zoeken
 
Onze oplossing voor groothandel en onderhoudsbedrijven.
De standaard oplossing die voelt als maatwerk.

Api

Artikelbeheer De API van Order-Direct is een verzameling functies waarmee gegevens kunnen worden opgevraagd, aangemaakt, aangepast en verwijderd uit de database van Order-Direct.
Om deze functies te kunnen gebruiken moet u beschikken over de module API. Activeer deze module in Licentiegegevens en geef hierbij het maximale aantal actieve connecties op.

Functies

API-functies kunnen worden aangeroepen door uw medewerkers en door contactpersonen van uw relaties vanuit een bepaalde applicatie zoals een app of een Webshop.

IIn API-functies vindt u een lijst van alle mogelijke API-functies. Vanuit dit onderdeel kunt u iedere functie ook aanroepen. Het onderdeel is met name bedoeld voor softwareontwikkelaars die willen weten hoe de diverse API-functies moeten worden aangeroepen en het gebruik van de functies willen testen.
Klik hier voor een overzicht van alle functies

Alle API-functies.

Gebruikers

In Medewerkers geeft u op wie er via de WEB-applicatie toegang heeft tot de API en met welke gebruikersnaam en wachtwoord.
Bij contactpersonen wordt het e-mailadres van de contactpersoon gebruikt als gebruikersnaam. Het wachtwoord legt u vast bij de contactpersoon, bijvoorbeeld in Relatie bewerken.

De actuele api-gebruikers.

Instellingen

In Programma-instellingen legt u diverse instellingen vast voor het gebruik van de API. In het onderdeel API-gebruikers worden voor alle applicaties anders dan de WEB-applicatie en het WEB-portal gebruikers aangemaakt en voorzien van inloggegevens voor de API.

Stel hier de instellingen voor de API in.

Sessies

Het onderdeel API-sessies toont de gegevens van alle gebruikersessies die door de API zijn aangemaakt. In dit onderdeel kunt u de sessies die niet meer actief zijn voorgoed verwijderen en actieve sessies handmatig beëindigen.

Bekijk hier de actieve sessies voor de API.

Api-Log

In API-Log vraagt u een overzicht op van alle meldingen die door de API in de logtabel worden geplaatst.

Bekij kde API-log.